U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Nieuwste creaties

 

Wilt u ook zo'n tas maar in andere kleuren neem dan contact met mij op via mijn mail: ellen@ellencreaties.nl

Of vindt u het veel leuker om zelf zo'n tas te maken dan kunt u bij mij een workshop volgen. Hiernaast ziet u mijn laatste creaties een baby luiertas met verschoonmatje en binnenvoering met vakken. Gemaakt van grijze zpagetti met print van Bobbie de hond van Kuifje afgewerkt met kobalt blauw en skai zwartkleurige zijkanten en bodem.

ook kunt u dit uiteraard bestellen in een andere kleur. Heeft u interesse?

neem dan contact met me op via mail: ellen@ellencreaties.nl

Hieronder zie je mij met mijn nieuwe boa sjaal lekker zacht en warm en kriebelt niet. Deze sjaal en andere creaties zijn te zien en te voelen en te koop bij Elize kledingvondsten - Vrouw Juttenland 43 te Delft. www.kledingvondsten.nl